Четка гребло коса, Куха, Замразени Дръжка Detangler Hair Brush Scalp Massage Avoid Hair Loss for Hairdressing(Pink-square)

Четка гребло коса, Куха, Замразени Дръжка Detangler Hair Brush Scalp Massage Avoid Hair Loss for Hairdressing(Pink-square)

BGN 6.31

Наличност

Подгоняйте навеждане на главата и се движат по формата на главата, за да осигури комфортен разресването.Матова дръжка не се плъзга с ръцете си, с който лесно и удобно да се обадя.С удобни кръгли зъби масажирайте кожата на главата, за да свали налягането и да се избегне загуба на коса.Выдалбливают дизайн, избягване на косата, за да се придържаме към билото, да гребен по-чисти и спретнати.Минете през косата си лесно, без entanglements, подходящо за всички, прически, няма да доведе до чупливост на косата и не притегляне на косата.Функция : 1. Подгоняйте навеждане на главата и се движат по формата на главата, за да осигури комфортен разресването.2. Матова дръжка не се плъзга с ръцете си, с който лесно и удобно да се обадя.3. Выдалбливают дизайн, избягвайте коса, за да се придържаме към билото, да гребен по-чисти и спретнати.4. С удобни кръгли зъби, масаж на кожата на главата, за да свали налягането и да се избегне загуба на коса.5. Минете през косата си лесно, без entanglements, подходяща за всички стилове коса, няма да доведе до накъсване на косата или ще дръпне косата.Спецификация : Тип елемент : Четка за ВолосМатериал : TPEESize : прибл. 22.7 х 7.2 см / 8.94 х 2.83 in Осъществяване Списък : 1 х Четка за коса.


Спецификация

Item Type:
Hair Brush
Material:
TPEE
Size:
Approx. 22.7 x 7.2cm / 8.94 x 2.83in  
Package List:
1 x Hair Brush :

Те също купуват с този продукт