Скоростна Тъкани, Домакински Скоростна Тъкан Прост и Творчески Дизайн Скоростна Тъкан Спалня Хол Десктоп Украса Скоростна Тъкан Кутия За Съхранение на Скоростнат

Скоростна Тъкани, Домакински Скоростна Тъкан Прост и Творчески Дизайн Скоростна Тъкан Спалня Хол Десктоп Украса Скоростна Тъкан

BGN 73.25

Наличност

1. Скоростна тъкан орех : За хора, които обичат живота, това не само за съхранение или опаковане на тъканите, но и възприемане на детайли на живота.Оберточные хартиени кърпи са по-подходящи за вътрешно оформление и декорация. 2. Материал : Кутия тъкан е изработена от високо качество на черен орех.Специална текстура и цвят черен орех са много привлекателни.Простата форма е подходяща за различни места.Това е просто, красиво и практично. 3. Заешката дупка вълна занаят : изрязване на черен орех, тегло твърда дървесина е пълен, плота на масата е стабилна, но не легкомысленна, хартия, не се тресе, и добър потребителски опит. 4. Магнитен дизайн : Гуманизированный дизайн, удобен за съхранение на тръбата хартия, хавлиени кърпи, не лесно да се постави хартиена кърпа. 5. Сдържан и дискретен цвят кутии тъкан на черен орех може да се постави във всеки случай и лесно да се постави.Това е помощна роля.Той няма силни чувства на съществуване, но не бива да се пренебрегва.Той е добър за тумбочек, плотове, експлоатирани маси, суетите и маси в целия вашия дом; Използвайте го в кухнята, в хола, в спалнята, в банята. office.Name : Тъканно коробкаматериал : Орехи орехспецификация : 5,1 инча * 5.5 инча * 5,5 дюймаquickly : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми.4. Посочените данни са само за справка, размер на ръчно измерване, грешка е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и препоръки, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.


Спецификация

5.1 inches * 5.5 inches * 5.5 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Те също купуват с този продукт