FEIFEIER Слънчев Навес Светлини с Превключвател Преносим 450LM Слънчевата Светлина , Слънчевата Енергия Лампа за Външно Осветление на Вътрешното Дома Риболов, Къмпинг С?

FEIFEIER Слънчев Навес Светлини с Превключвател Преносим 450LM Слънчевата Светлина , Слънчевата Енергия Лампа за Външно Осветление

BGN 23.19

Наличност

【СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА НАВЕС С ВКЛЮЧЕН ИЗКЛЮЧЕН ПРЕВКЛЮЧВАТЕЛ】 : слънчев Панел с висока ефективност, слънчева светлина и плевнята,посочени в действие на слънчевата светлина.Допълнителен електричество не се изисква.Отделен прекъсвач за всяка лампа за ръчно включване/изключване. 【Автоматично ОСВЕТЛЕНИЕ В тъмното】 : Включване в здрач и изключване на разсъмване автоматично,ако трябва да се запали крушката в рамките на деня, трябва да се покрие слънчев панел с черна кърпа. 【3600 mah батерия и дълго време на работа】 : Слънчеви панели, Акумулаторни батерии : 1 бр. литиево-йонна батерия от 3.7 В/3600 mah,време на работа 10-30 часа. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 : окачен лампа е много подходящ за външна и вътрешна употреба, като например градина, двор, двор,къмпинг,риболов,балкон, гараж, зелена къща, стълбище, плевня и навес за съхранение на сътрудничество. 【Топли съвети】Продукти за първоначална употреба, моля, припичат на слънце повече от шест часа след пълно зареждане на захранването, използвайте ефектът ще бъде по-добре.Забележка : от слънчев панел и свързване на кабела на този продукт могат да бъдат непромокаеми, но, моля, не го използвайте под вода.Този продукт е led лампа на слънчеви батерии.В деня соларен панел превръща слънчевата енергия в електрическа и се натрупва във вградените батерии.А вечер система за управление на осветлението го кара да се включи автоматично.Освен това, той е лесен за инсталиране, се отличава с висока яркост и энергосбережением.Това е идеалното покритие, широко използван на мястото на балкони, дворове, градини, витрини на магазини и т.н.


Спецификация

Те също купуват с този продукт