3D Принтер Направления 1.75 мм PLA Без мехурчета Ниска Деформация на 0.5 кг Комплектът е Съвместим за AD3、AD3C、AD3 Lite、AD3 Pro (MediumOrchid)

3D Принтер Направления 1.75 мм PLA Без мехурчета Ниска Деформация на 0.5 кг Комплектът е Съвместим за AD3、AD3C、AD3 Lite、AD3 Pro

BGN 51.28

Наличност

【Естествен материал】- Разработени на базата на естествени PLA, тези мраморни нишки PLA осигуряват отлично качество на печат без мирис и ниска деформация по време на печат.Смесването на смеси от растителни материали и полимери създава PLA, като този материал е по-сигурен и надежден. 【Точност на размерите】 Конец polylactic киселина (PLA) разработени са и са съвместими с 3 D принтери FDM.Той е с диаметър 1,75 мм, точност +/- 0,02 мм Намотка тегло 0,5 кг (1,1 кг). 【Не е лесно да се объркат】- Нашият материал PLA е с ниска скорост на свиване, на резултатите от печат съединение е трайно, не е лесна деформация при печат на по-големите модели.След достигане на точката на топене той има стабилен поток, ефективно намалява волочение тел дюзи.Изпълнението е по-добре, отколкото при другите на пазара. 【Вакуумно опаковане】-Всяка макара конци идва във вакуумна опаковка, опаковани с осушителем за усвояване на всяка влага от вътрешната страна на опаковката, което ви дава елегантен опит печат директно от 1-вия ден. Тази тема също е надарен с превъзходни адгезией слой и безотказным премахването на опора. 【100% Удовлетвори гаранция】 - Ние даваме доживотна гаранция на всеки един от нашите продукти.Ако по някаква причина не сте доволни, моля, изпратете ни имейл и ние ще ви предоставим пълен връщане или замяна.Ние се вслушваме се към всички коментари и постоянно подобряване на нашите продукти.Конци 1.75 mm принтер PLA 3 D Детайли на продукта : 0.5 KG (1.10 lbs) диаметър на Макарата 1.75 mm (размерите точност +/- 0.02 mm) Порекомендованная температура Temp печат/дюзи : 190-220°C най-високо Съвместими с вашия принтер 3 D, който може да използвате конец PLA спецификация 1.75 mm.


Спецификация

Те също купуват с този продукт