Мрежа Против -- падането на мрежата на сигурността на детето ЛПЛНД, мрежова сигурност на детето, мрежа на оградата на градината, Мрежа стълби детска градина, мрежа з?

Мрежа Против -- падането на мрежата на сигурността на детето ЛПЛНД, мрежова сигурност на детето, мрежа на оградата на градината,

BGN 38.56

Наличност

Многофункционална веревочная мрежа приложение : семеен балкон, вътрешно стълбище, тераса анти-падането на пълна защитна мрежа, бебешко легло, детска площадка защитна мрежа, открит ограда, строителна площадка защитна мрежа, камион кутия чиста шапка, защита на съда мрежа и т.Здравейте, добре дошли в нашия магазин, ние сме щастливи, че можете да се интересуват от нашите продукти, надяваме се, че нашите услуги могат да се погрижат за вас и да ви пожелая на добър опит за пазаруване. За безопасността на вашето дете скъпи мама и татко трябва да се създаде за вас защитна мрежа. ◆Защитен мрежест материал : Изработен от найлон плетени въжета, ръчно изработени, затегнати. ◆Характеристики декоративна мрежа : мек материал, лесен окото, многослойна основа и вътък, тънки проводници, изящна изработка; изчистени линии, нескользящий здрав, противоизносный.Нашата защитна мрежа може да бъде конфигуриран в съответствие с вашите нужди. Диаметър на тел 6ММ мрежа за сигурност◆, дистанционирование окото 10КМ.Моля, не се колебайте да се купуват.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Поради различно разбиране на светлина и цветове, различни хора защитна мрежа може да има някаква разлика в цвят, но в разумни граници.Цвят : бял мрежата на въже. Подсигурен веревочная мрежа е напълно тествани преди да бъдат изпратени.Safe Nete е чист, не избледняват, е безопасен и нетоксичен.Изящна изработка, трайно и стабилно, може да издържа на удар с тегло 300 кг.Защитна мрежа срокът за доставка е около 17 дней4.Аз веднага ще ви помогна. Защитни мрежи От ръчните измервания, моля, нека разликата в 0,5-2 см.


Спецификация

Те също купуват с този продукт