3D Форма на Лосове Ниагарския Водопад в Канада Магнит За Хладилник,Украса За Дома И Кухнята Магнитен Стикер Ниагарския Водопад в Канада Магнит За Хладилник Туристи?

3D Форма на Лосове Ниагарския Водопад в Канада Магнит За Хладилник,Украса За Дома И Кухнята Магнитен Стикер Ниагарския Водопад

BGN 5.58

Наличност

3 D Лосове Ниагарския водопад в Канада Сувенир магнит за хладилник.Размер : 7 X7 см;Материал : смола и магнит.Той е подходящ за желязо или всяка магнитна повърхност, а не само за хладилника,го използвайте за украса на дома и офиса, ресторанта е много двигател и запомнящо се. 100% Ръчна изработка ,той е направен от полирезина,така че да може да се използва много години и да направи продукта по същия начин, като истински. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ : Ако тези магнити не оправдают вашите очаквания или някакви проблеми с качеството, не се притеснявайте,можете да ги изпратите обратно, за пълно, пълно възстановяване на всяка стотинка, която сте платили!Купувайки от нас, вие нищо не рискувате!.Цвят : Ниагарския водопад в Канада 9.


Спецификация

Те също купуват с този продукт