200CC Метална Грес Тип Захващане с Дръжка, Масло, Смазка Машина за Ръчно за Ръчно Смазване на Инструменти за Инженерно Оборудване Дръжка Лубрикант Инструмент за Ръчн?

200CC Метална Грес Тип Захващане с Дръжка, Масло, Смазка Машина за Ръчно за Ръчно Смазване на Инструменти за Инженерно Оборудване

BGN 14.37

Наличност

Тежкотоварни метална корона за леене под налягане, здрава.Снабден с дръжка за работа с една ръка, лесно се движи в тесни пространства.Може да се използва за превозни средства, селскостопанска техника и строителни машини.Компактен размер, лек, лесно се взема в ръце. Вид инструмент тавота дръжки метал 200 CC тавотный за нормално смазване на изискванията. 200 CC Тип писалка тавота метални с дръжка машина масленки масло ръчно изработени ръчно смазване на инструменти за инженерно оборудване машина Инструмент тавота ръкохватка инструмент масло ръце дръжката на машината масло ръчно смазване инструмент професионален пистолет тавота инжинерство Machinery Features : 200 CC Вид инструмент тавота ръка-дръжка от метал за нормално смазване на изискванията.Тежкотоварни метална корона за леене под налягане, здрава.Компактен размер, лек, лесно се взема в ръце.Снабден с дръжка за работа с една ръка, лесно се движи в тесни пространства.Може да се използва за превозни средства, селскостопанска техника и строителни машини.Параметри : Материал : метал Обща дължина : около 26 см/10,23 дюймауПаковка включва : 1 бр. От разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.


Спецификация

Material:
Metal
Total Length:
approximately 26 cm/10.23 inches
Package Includes:
1 Piece Grip Grease Tool
note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Те също купуват с този продукт