ASHOMELI King Size Comforter,Охлаждащо Одеало за нощно изпотяване,Всесезонное Пуховое Алтернативно Одеяло,Чаршаф с ъгъл язычками (тъмно сиво,King,90x102)

ASHOMELI King Size Comforter,Охлаждащо Одеало за нощно изпотяване,Всесезонное Пуховое Алтернативно Одеяло,Чаршаф с ъгъл язычками

BGN 55.99

Наличност

❤️Нашето одеяло има повече пълнеж, отколкото одеяло на пазара, така че теглото е по-тежък, отколкото одеяло на пазара.Крал тежи на 7, 98 кг. ❤️Съвети : Тъй като това е едно одеяло опаковано във вакуум, тя може да не распушиться при първото отваряне.Можете да го поставите в сушилнята или да се излагат на слънчева светлина за няколко часа, след това той добре распушится. ❤️УТЕШИТЕЛ KING SIZE - Утешител, което insert измерва 90 см x 102 инча. ❤️ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН - Издръжлив на ръба и точно диамантена стеганая ред осигуряват отлична устойчивост и елегантност за всички бижута. ❤️ВИСОКО КАЧЕСТВО Осигурява дълъг живот за сметка на траен ред и е произведен с използване на висококачествен пълнител. ❤️МАШИННО ПРАНЕ - Машинно пране на щадящем града със студена вода, сушене на слънце или сушене в перална машина на ниско ниво, когато това е необходимо. ❤️КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - Ние ви предлагаме отлично обслужване на клиентите.Ако срещнете някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за поддръжка на клиенти, не сме пожалеем усилия, за да ви помогне да реши проблема.


Спецификация

Те също купуват с този продукт