WOOZOOY Съвет Запресоване Набор от Инструменти AWG23-7 Самоограничаващи Храповик Клещи Инструмент 0.25-10 mm2 + Клещи За Източване на Кабели с 1900 бр.

WOOZOOY Съвет Запресоване Набор от Инструменти AWG23-7 Самоограничаващи Храповик Клещи Инструмент 0.25-10 mm2 + Клещи За Източване

BGN 31.99

Наличност

【Самоограничаващи храповик】 AWG : 23-7 (0,25-10 мм2).Всеки комплект се предлага с удобни обжимными клещи (четырехугольными) с тел, обувки 1900шт. 【Трудосберегающие храповые обжимные клещи】 - Автоматично настраиваясь на съответния диаметър, за източване на клемм, храповая саморегулираща се конструкция подобрява точността и надеждността по време на клещи, за да се избегне загуба на клемм. 【ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН на ДРЪЖКАТА】- Благодарение на нейлоновому материал и на закона за слайд лост дръжка позволява да се пести енергия, което улеснява работата и осигурява солидна гофрирани. 【ПРЕНОСИМ ФУНКЦИОНАЛЕН комплект】- Ниско сцепление, лек; укрепване на капацитета през лакътя,идеален за кримпване на изолирани и неизолированных телени накрайници.професионален инструмент за кримпване на кабели може да ви помогне бързо да завършите инсталацията, подходящ за всички видове ключове оборудване, батерии, автомобили и битова техника, електронни компоненти, с барабани и т.н. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】 - продукти са подкрепени с ненадмината надеждност и последователност, а също и гаранция за качество, на които можете да се доверите.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 1.


Спецификация

Те също купуват с този продукт