Грижа за рак се грижат кожа - Хидратиращ гел FaceRx. Грижа за кожата на хората, живеещи с рак. Чудесен подарък за химиотерапевта. Разработен онкологами и дерматолози. Хи

Грижа за рак се грижат кожа - Хидратиращ гел FaceRx. Грижа за кожата на хората, живеещи с рак. Чудесен подарък за химиотерапевта.

BGN 44.00

Наличност

Овлажнява и подхранва кожата в продължение на 12 часа; Чисто, ултра-подхранващ гел, разработен за оптимално 12-часова хидратация, специално за суха, чувствителна кожа, свързана със страничните ефекти от лечението на рака.Клинично доказано, че той овлажнява и възстановява чувствителната кожата, Възстановява кожата, косата и ноктите, след химиотерапия и облъчване.Разработен онкологами и дерматолози и обичай за хората,живеещи с рак.Не съдържа съставки, които могат да раздразнят или да причини вреда на хората, минаваща лечение на рак, включително ароматизанти, вазелин, пропилен гликол, натриев лаурил сулфат, ПАБК и фталати. 100% гарантирано Удовлетворение; Всички продукти са с повишено внимание в САЩ.


Спецификация

Те също купуват с този продукт