Аксесоари шапки VR за Oculus Quest 2 , покриване на ръка силикон за по-дълго време, доказателство за потта, предпазва кожата страна, противоскользящий, лесен за почистване ?

Аксесоари шапки VR за Oculus Quest 2 , покриване на ръка силикон за по-дълго време, доказателство за потта, предпазва кожата страна,

BGN 7.99

Наличност

✅【Специално разработен за Oculus Quest 2】Точно хвърли във форма, отвор за слушалки виртуална реалност.Лесен за това да се съберат и да се разруши, той отговаря на вашето обзавеждане VR напълно. ✅【Висококачествени материали】е Изработен от приятни за кожата на силиконовата смола, лека и мека, който може значително да се облекчи натоварването на лицето при продължително носене, което ви позволява да се насладите на комфортно хазартни течение на времето. ✅【Най-добрия опит в гледане на】Делото VR предотвратява попадането на светлина в точки от VR.Анти-изтичане на светлина ви осигурява най-добрия опит на използване. ✅【Лесно почистване】е Изработен от грязеустойчивых и лесно миещи материали, измити с чиста вода, за почистване и за повторна употреба.екологично чисти материали могат да бъдат рециклирани. ✅【Анти-пот и мини】Игри, които изискват физически действия, можете да се поти.Използване на нашата силиконовата лицето на капака може да се предотврати свличане на VR-точки.


Спецификация

Те също купуват с този продукт