zlw-shop Овлажнители на въздуха за спални 8.5 L Ултразвукови Овлажнители на въздуха за Голяма Спалня Home Baby, Защита от Преобръщане, Led Дисплей с Humidistat, Безводни Автоматичн?

zlw-shop Овлажнители на въздуха за спални 8.5 L Ултразвукови Овлажнители на въздуха за Голяма Спалня Home Baby, Защита от Преобръщане,

BGN 395.23

Наличност

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Нашия овлажнител на въздуха работи тихо и автоматично се изключва, когато няма вода; безопасен за употреба в детски стаи и спални. 8.5 L голям резервоар за вода, не е необходимо да добавяте прекомерно вода, безпокойство и усилия.Автоматична защита от прекъсване на захранването при падане на машината е гарантирана безопасността.Автоматично изключване в случай на недостиг на вода, за предотвратяване на сухо изгаряне на машината.Овлажнител на въздуха разработени с автоматичен таймер от 1 до 12 часа.Този овлажнител незабавно и безопасно овлажнява сухия въздух, за да създаде приятна и дишаща атмосфера на Име на продукта : Humidifier Water капацитет на резервоара : 8.5 LRated напрежение : 110-240 VRated честота : 50 Hz Noise : под 32 d BWhether за подкрепа на синхронизацията : support Whether за подкрепа защита от липса на вода : supportprompt : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, разберете.3. Посочените по-горе данни връзки, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.4. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим този въпрос възможно най-скоро.5. Добре дошли на метаболизма и оценки, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.6.Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено можем да доставим в 1-3, очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.


Спецификация

Те също купуват с този продукт