01 02 015 Lipo Батерия Safe Bag-Black Radiation‑Proof Battery Safe Bag Heat‑Resistant for Battery Аксесоар Protect for The Battery(1 батерия)

01 02 015 Lipo Батерия Safe Bag-Black Radiation‑Proof Battery Safe Bag Heat‑Resistant for Battery Аксесоар Protect for The Battery(1

BGN 39.84

Наличност

С помощта на висококачествени огнеупорни материали, много взривозащитени, радиационно‑устойчиви и топлоустойчив, батерията може да се съхраняват безопасно.Той може безопасно да се съхранява батерията, за улесняване на вашето пътуване и прави снимките по-уверени.Той е много подходящ за пътуване, зареждане, съхраняване, съхранение на батерията далеч от огън.Той може ефективно да предпази батерията.Това е практичен аксесоар за FPV - дрона и надежден за използване.Той приема дизайн запечатване кука и loop, който е удобен и бърз за използване.Функция : 1. С помощта на висококачествени огнеупорни материали, много взривозащитени, радиационно‑устойчиви и топлоустойчив, батерията може да се съхраняват безопасно.2. Той приема дизайн запечатване кука и loop, който е удобен и бърз за използване.3. Той може безопасно да се съхранява батерията, за улесняване на вашето пътуване и прави снимките по-уверени.4. Той може ефективно да предпази батерията.5. Той е много подходящ за пътуване, зареждане, съхраняване, съхранение на батерията далеч от огън.Параметри : Тип на продукта : Батерия взрывозащищенная сумкаматериал : огнестойкое волокнопродукт Цвят : черен Тегло на продукта : Approx. 60-132 г/2,1-4,7 унцаприменимые модели : За DJI FPV Drone Осъществяване списък : 1 х батерия взрывозащищенная сумкапримечание : 1. В комплекта не са включени батерии.2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.3. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.


Спецификация

Item Type:
Battery Explosion-proof Bag
Material:
Flame Retardant Fiber
Product Color:
Black 
Product Weight:
Approx. 60-132g/2.1-4.7oz
Applicable models:
For DJI FPV Drone
Package List:
1 x Battery Explosion-Proof Bag :
1. The delivery does not include batteries. :
2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт