Хидратиращ Маска За Ръце с Ръкавици Растителен Екстракт Филм За Ръце Крем Маска за Избелване Грижа За Кожата против Стареене Ремонт на Сух Грижа За Ръце Спа Ръкави?

Хидратиращ Маска За Ръце с Ръкавици Растителен Екстракт Филм За Ръце Крем Маска за Избелване Грижа За Кожата против Стареене Ремонт

BGN 21.52

Наличност

Търговска марка : efero.Стъпка 1. Почистете ръцете си, премахнете продукт, отрежете с ножица ръчен филм, задайте пломбу. 2. Набор от филма започна да се прави на ръка-най-ламинирана тъкан плат ръце в тясно сътрудничество с мембрана эссенцией. (Може да бъде носен общи ръкавици плат е по-плътно прилепнала към кожата, така че филмът може свободно да работи активно).Стъпка 3. След около 20-40 минути, след като филмът слезет с ръце, разтривайте ръцете си в продължение на три минути, веднага се вижда избелване на ръцете.Стъпка 4. Една ръка се възстанови естествената белота, гладка и мека като на бебе.Търговска марка : efero Функция : Избелване Пол : женски Тип елемент : Маска за ръце Номер на модела : маска за ръце Маска за ръце : Хиалуроновата Aicd Маска за ръце Овлажняващ избелващ Грижа за кожата : Отшелушивающая маска за ръце Спа Ръкавици Анти-Сушене спа за ръце : маска за ръце грижа за ръце Характеристики : Съдържа различни растителни екстракти, подхранва вода, питайте ноктите, за да помогне за подобряване на сухота на ръцете си, така че кожата е гладка и нежна кожа, нежна и мека.Подходящ за : суха кожа на ръцете , груба кожа, лесно зимния измръзване и дебелото кожичките на ръцете, не абсорбира хранителни вещества ръце, мъртва кожа, мазоли, напуквания, от, фини линии, застаряването на населението.Употреба : Стъпка 1. Почистете ръцете си, премахнете продукт, отрежете с ножица ръчен филм, задайте пломбу.Стъпка 2. Набор от филма започнаха да правят ръчно-лесно ламиниран плат, ръчно изработени в тясно сътрудничество с мембрана эссенцией. (Може да бъде носен общи ръкавици плат е по-плътно прилепнала към кожата, така че филмът може свободно да работи активно).Стъпка 3. След около 20-40 минути, след като филмът слезет с ръце, разтривайте ръцете си в продължение на три минути, веднага се вижда избелване на ръцете.Стъпка 4. Една ръка се възстанови естествената белота, гладка и мека като на бебе.Топло напомняне : 1.Маска за еднократна употреба, моля не използвайте повторно. 2.След като случайно попадат в очите си, моля, незабавно ги изплакнете с чиста вода. 3.На хората с увреждания на кожата не се препоръчва да се използва маска. 4.Хората с чувствителна кожа трябва да се направи тест на малка площ в задната част на ръката или на ухото, преди да използвате. 5.Съвет за първи потребителя : Моля, използвайте тази маска 2-3 пъти седмично. 6.Препоръки за съхранение : да се Съхранява маска на хладно и сухо място и да се избягва пряка слънчева светлина.


Спецификация

Те също купуват с този продукт