FEIGAO Meal Подготовка Container,Food Grade ПП Bento Box,High Capacity Lunch Containers for Kids Children Adults Office School Camping(1000ml 19x12.5x7cm)

FEIGAO Meal Подготовка Container,Food Grade ПП Bento Box,High Capacity Lunch Containers for Kids Children Adults Office School

BGN 21.59

Наличност

【Размер И цвят】19x12.5x7cm (синьо/оранжево/зелено/жълто). 【Многократна употреба използването на пшеница влакна Bento Box】Обяд-бокс е изработен от екологично чисти материали - за многократна употреба, бял на фибри и хранителни пластмаса полипропилен, без BPA. 【МОДЕРЕН СМИСЪЛ】Цвят на този обяд-бокс модерен и светъл, показваща модерен и здравословно отношение.Гъвкав дизайн ви позволява да носите със себе си здравословна храна, на работа, на фитнес, в училище или дори в кратки пътувания.Сега можете да изберете един от тези цветове подарък на себе си и на любимия човек. 【ЗАЩИТА ОТ ТЕЧОВЕ И РАЗЛИВИ】Фланец с помощта на ултра силна хранене силиконов пръстен за да се гарантира липсата на течове или миризми в чантата си по време на превоз, всяко отделение е също герметизируется отделно, водене на храни и закуски, свежи и без бъркотия. 【РЕАЛНА УСЛУГА】Когато купувате FEIGAO, можете да се отпуснете, знаейки, че имате специален екип от истински хора, готови да ви помогнат с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате.


Спецификация

Те също купуват с този продукт