Хартия, вестници топлина, множество здрав не высокотемпературное устойчивост на разкъсване на тъкан за механични транспортни ленти(0.25 mm (Oversize и Overweight))

Хартия, вестници топлина, множество здрав не высокотемпературное устойчивост на разкъсване на тъкан за механични транспортни ленти(0.25

BGN 25.84

Наличност

Висока температура плат има антивозрастными и високи изолационни качества, устойчивост на разкъсване и може да се използва повторно.Размер на висока температура тъкан е 100x1000cm и могат да бъдат нарязани на всяка дължина при използване.Използването на материали PTFE и фибростъкло, добра стабилност на размерите, висока устойчивост на топлина и не е лесно да се скъса.Висока температура плат лесно да се придържа към някакво вещество, и я лесно да се изчисти от всички видове маслени петна или други дюзи, прикрепени към неговата външна страна.Плат прехвърляне на PTFE обикновено се използва при транспортни ленти, слипчивых ленти, ленти за запечатване, etc.различни сушилни машини.Функция : 1. Висока температура плат има антивозрастными и високи изолационни качества, устойчивост на разкъсване и може да се използва повторно.2. Използването на материали PTFE и фибростъкло, добра стабилност на размерите, висока устойчивост на топлина и не е лесно да се скъса.3. Размер на висока температура тъкан 100x1000cm, и може да се отреже до всяка дължина при използване.4. Висока температура плат не е лесно да се придържаме към всяко вещество, и лесно почистване на всички видове петна от масло или други приложения, свързани с тяхната външност.5. Плат предаване на PTFE обикновено се използва при транспортни ленти, слипчивых зони, зони за запечатване, etc.различни сушилни машини.Спецификация : Тип елемент : висока температура плат Материал : PTFE(политетрафторэтилен) стъкло fiber Color : Brown Product Размер : Approx. 100 x 1000cm / 39.4 x 393.7 in Application : се Използва за транспортни ленти, лепило ленти, запечатване на ленти и т.н. на Различните сушилни машини.Списък на пакета : 1 х висока температура плат.


Спецификация

Item Type:
High Temperature Cloth
Material:
PTFE(polytetrafluoroethylene) glass fiber
Color:
Brown
Product Size:
Approx. 100 x 1000cm / 39.4 x 393.7in
Application:
Used for conveyor belts, adhesive belts, sealing belts, etc. of various drying machines.
Package List:
1 x High Temperature Cloth :

Те също купуват с този продукт