Bluetooth Клавиатура Smart Case за iPad Pro 10.5 inch 2017 /iPad Air 10.5(3rd Gen) 2019,Безжичен свалящ за клавиатура на iPad с Притежател на Молив,Автоматичен Sleep/Wake (розов)

Bluetooth Клавиатура Smart Case за iPad Pro 10.5 inch 2017 /iPad Air 10.5(3rd Gen) 2019,Безжичен свалящ за клавиатура на iPad

BGN 29.59

Наличност

Съвместимост : Предназначен за APPLE i Pad Pro 10.5 inch 2017 /i Pad Air 10.5(3rd Gen) 2019. Сменяем калъф за клавиатура Bluetooth с държач молив : Те са прикрепени към корпуса с помощта на магнити, така че можете да лесно да се свали или да регулирате ги поставянето на клавиатурата.Вграден слот за моливи, който ви позволява лесно да получите молив по всяко време.Калъф : висококачествена гладка изкуствена кожа+твърд корпус от ABS пластмаса.Осигурете добра защита на вашия i Pad.Бързо зареждане : Вградена акумулаторна батерия,зареждане в продължение на един час, използване в рамките на 30 дни (2 часа на ден), желание за работа в продължение на 60 дни.Всичко в едно дизайн : магнитно-свалящ безжична клавиатура + стойка + чанта за носене, стилен и удобен, идеален за ежедневна употреба и пътувания.BLUETOOTH КЛАВИАТУРА РЪКОВОДСТВО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ 1. Особено Добре дошли на избор тази безжична клавиатура Bluetooth.Той приема за безжична връзка Bluetooth и ножничную ключова структура, която ще ви донесе добра опит за въвеждане.Той има вградена акумулаторна полимерна литиева батерия и индикатор за зареждане.Клавиатурата е приспан, ако след 10 минути няма да има действие, така че тя е малка консумация и дълъг живот на батерията. 2. Инструкция за сопряжению Преди да използвате тази клавиатура тя трябва да бъде свързана към вашия планшету или друго устройство.Когато той успешно соединится,вие не ще трябва отново да свържете в бъдеще.Моля, свържете клавиатура към планшету в съответствие с подходяща графична инструкции, както е показано по-долу. 1).Включете клавиатурата. 2).Натиснете бутона "Влез" до 3 секунди, син индикатор мигнет. 3).Отваряне на Bluetooth настройките на вашия IPAD и намерете Bluetooth клавиатура, след това натиснете и connect (свързване без парола). 3. Индикаторът за захранване LED : Когато клавиатурата е включена, тя свети 1-2 секунди, а след това автоматично изгасва.Индикатор за зареждане : пламва по време на зареждане и изгасва, след като батерията се попълва.BT LED : Той се активира при свързване на клавиатурата и изгасва след като се свържете.ШАПКИ LED : Той мига при включване на главни букви.Инструкция за зареждане 1.Моля, зареждайте не по-малко от 6 часа, когато за първи път използвате тази клавиатура.Следващия път, когато батерията е изтощена, моля, зареждайте я не по-малко от 2 часа. 2.Червен индикатор мига означава, че е нисък заряд на батерията, и, моля, заредете го на време.Той се зарежда, когато червеният индикатор мига през цялото време. 3.Моля, свържете правилно кабела за зареждане на вашата клавиатура.


Спецификация

Те също купуват с този продукт