INGHUA Правоъгълна кошница за съхранение на Текстилен Органайзер за детски Играчки,книги,дрехи,Подаръци,домашни любимци-идеални за дома,офиса,детска стая,Спалня,ета?

INGHUA Правоъгълна кошница за съхранение на Текстилен Органайзер за детски Играчки,книги,дрехи,Подаръци,домашни любимци-идеални

BGN 9.59

Наличност

Материал : Изработен е от висококачествен полиестер платно + плащаницата , водоустойчив.Размер : 14.9"(L) x 10.2"(W)x9.05"(H)см,удобен размер с капацитет от много елементи.Многократно използване : може да го използвате за събиране на детски играчки, кукли и книги с разкази за вашите деца,можете да го използвате като кошница за дрехи, чорапи и обувки, можете дори да го използвате като скучна чанта.Подходящ за всеки повод : Тази кутия за съхранение, подходящи за дома, за рафтове, за шкафове, за детето, за детската стая, за баня, за спалня, за дневна, за пране, за кухнята,за тераси,за офис, за училище,за наем, за улицата.Съвети за миене : само търкане, не се използват абразивни пречистване. -Ние сме избрали висококачествен полиестер плат, платно + linen-Тя е безопасна, нетоксична, износостойка, трайна -С дръжки за лесно повдигане. -Кош за бельо взе сгъване конструкция,тя може добре да стои сама по себе си. -Тази кошница за съхранение подходящ за възрастни, за деца, за момичета, за момчета, за юноши, за деца,за домашни любимци.


Спецификация

Те също купуват с този продукт