Мат промени памперси за новородено, Мат промяна на пелена защита от изтичане на протектора тюфяка за креватчета(дъждовна нощ)

Мат промени памперси за новородено, Мат промяна на пелена защита от изтичане на протектора тюфяка за креватчета(дъждовна нощ)

BGN 13.19

Наличност

Широко приложение : Пелени може да се използва навсякъде в автомобили, магазини, легла, колички, пътувания и т.н., за Да отговарят на вашите различни нужди.Удобно докосване : мек и удобен опит, удобен за докосване, няма да навреди на деликатната кожа на бебето.Предотвратяване на изтичане на информация : Твърди стопорный шев предпазва от износване и изтичане на информация, не се плъзга и е водоустойчив, и е здрава.Практичност : Подходящ за повечето бебешки легла и матраци, така че вашето дете може спокойно да спи и да има достатъчно място за практикуване.Сладко модел : Сладък модел на подгузнике прави детето пълна любопитство, което е много подходящо за употреба от едно дете.Функция : 1. Сладко модел : Сладък модел на подгузнике прави детето пълна любопитство, което е много подходящо за употреба от едно дете.2. Предотвратяване на изтичане на информация : Твърди заключване бод, предпазва от износване и изтичане на информация, не се плъзга и е водоустойчив и издръжлив.3. Практичен : Подходящ за повечето бебешки легла и матраци факт, така че вашето дете може да спи спокойно и да има достатъчно място за действие.4. Удобно докосване : мек и удобен опит, удобен за докосване, няма да навреди на деликатната кожа на бебето.5. Широко приложение : Пелени може да се използва навсякъде в автомобили, магазини, легла, колички, пътувания и т.н., за Да отговарят на вашите различни нужди.Спецификация : Тип елемент : Промяна на мат Материал : памук размери(L) : прибл. 70x90 см/27, 6x35, 4 инча Осъществяване Списък : 1 x Diaper Промяна на мат.


Спецификация

Item Type:
Diaper Changing Pad
Material:
Cotton
Size(L):
Approx. 70 x 90cm/27.6 x 35.4in
Package List:
1 xDiaper Changing Pad :

Те също купуват с този продукт