LibraCompany Portable Soft Silicone Travel bottles Set - 6 Pack Херметически Силиконови Пътни Бутилки,Козметични Контейнери за Тоалетни принадлежности(розово+зелено+сиво)

LibraCompany Portable Soft Silicone Travel bottles Set - 6 Pack Херметически Силиконови Пътни Бутилки,Козметични Контейнери за

BGN 13.59

Наличност

【Фантастично пътуване е задължително!】 : Не искате да вземете със себе си големи тоалетни принадлежности за грим по време на пътуване?Притеснявате се, че вашият шампоан не трябва да въвеждат в самолета?Чудите ли се как да предаде своя шампоан до някой друг?Всички проблеми се решават с помощта на тези пътни бутилки. 【ЛИПСАТА на изтичане на】 : Притеснявате, че вашият скъп грим протича извън пътни бутилки, за да си багаж в изправност?Притеснявате се,че вашият багаж е пълен с миризма на лосион-най-Добрата запечатване тройната защита от изтичане + елегантен дизайн устата улични контейнери-кажете сбогом на изтичане. 【Easy to fill/squeeze】 : Лесно се запълни поради големия отвори, когато откручивании капачки и дори лесно преса от последните парчета на климатика, за да се уверите, че вашият климатик няма да губи да се губи. 【Безопасен силикон】 : BPA безплатно и хранително-вкусовата безопасен мек силиконов материал,който е подходящ за ланчбокса за пълнене зелена салата, кетчуп/горчица и т.н. 【Лесно да се идентифицират съдържанието на вашата бутилка】 : Всяка пътна бутилка съдържа предварително отпечатани идентификационните етикети (шампоан, балсам, сапун, слънцезащитен крем, лосион) за идентификация на съдържанието на бутилката.Също така имате възможност да го маркирате сами маркер.


Спецификация

Те също купуват с този продукт