2 Пакет (и) 120 W Слънчева Светлина Улица,На 240 Led Висок Лумена на Улицата Лампа с Управлението на Светлина и Сензор за Движение PIR, От Здрач до Зори Led Светлина Сигурност?

2 Пакет (и) 120 W Слънчева Светлина Улица,На 240 Led Висок Лумена на Улицата Лампа с Управлението на Светлина и Сензор за Движение

BGN 146.14

Наличност

【НЯМА СМЕТКИ ЗА ТОК И безжична ВРЪЗКА】Слънчеви панели преобразуват слънчевата енергия в електричество.НЯМА кабели,лесен за инсталиране.Идеален за неосвещенной алеята на пътеки, тротоари, покриви, алеи, гаражи, дворове, ферми, селски пътища, двор, навес, двор, тъмно място. 【ВИСОКА BIRGHTNESS&ШИРОКАТА СВЕТЛА ЗОНА】Улични соларни фенери са снабдени с висококачествени led 240 PCS,много ярък.18000m Ah литиева батерия с голям капацитет, която може да се използва непрекъснато в продължение на 1-2 дни с радарным режим. 【СЕНЗОР за ДВИЖЕНИЕ И СВЕТЛИНА】светлина Улица с храненето от Thesolar се зарежда през деня и автоматично светва през нощта.Постоянна светлина, сензор за движение, яркост-всичко това може да се коригира с помощта на дистанционно управление. 【ВОДОУСТОЙЧИВИ И издръжливи】Слънчев полюс осветява на открито направен от издръжлив материал ABS и може да издържи на всички видове външни лоши метеорологични условия.Работна температура -50℉-140℉.Препоръчителна височина на монтаж е 13~16,4 фута. 【Многовариантен ИЗБОР И безплатна гаранция】 : имаме размер на 60 W,90 W,120 W,2 опаковки.Гаранция 1 година за този слънчева светлина ,всички аксесоари са включени,ако нещо се обърка,моля, не се колебайте да се свържете с нас за пълно възстановяване на или безплатна подмяна.Ватты : 120 W.Панел за слънчева батерия : 6 V/18 W.Време осветление : 1~2 дни.Капацитет на батерията : 18000m Ah.Слънчева лампа x 2. Скоба x2. Винтове x 16. Метален лист x 2. Пробия 4 дупки, в съответствие с разположението на дупките на скобата.Карам винтове в отворите и разхлабване на винтове гайки.Поставяне на скоба на винтове - болтовете.Задайте лампа за монтиране на стена.Зареждане през деня ще светне през нощта автоматично.Гама облъчване е около 1380 кв. фута. 1. Включете / изключете (моля натиснете бутона"ВКЛ." в светлината преди да използвате дистанционното управление). 2. Увеличете яркостта. 3. Намалете яркостта. 4. Режим на Rade-светлина ще работи с яркост 30% и отива на яркостта на 100% при засичане на движение. 5. 6.7.Постоянно горят в продължение на 2/3/4 часа, след това отидете в режим на rade. 8. Автоматичен режим -постоянна светлина без сензор за движение.


Спецификация

Те също купуват с този продукт