Кръст бод посредник между ръководството Комплекти Печатни Комплекти На Кръстат Бод Слънчев Бряг Приморски Любов Ръкоделие Комплекти за Възрастни Бродерия, Опред?

Кръст бод посредник между ръководството Комплекти Печатни Комплекти На Кръстат Бод Слънчев Бряг Приморски Любов Ръкоделие Комплекти

BGN 12.79

Наличност

♣【ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ПАМУЧЕН ПЛАТ С ТОЧНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТПЕЧАТАНА модел】☞ Щампован комплекти на кръстат бод използват по-дебела памучна кърпа, отколкото други обикновени комплекти, която продължава дълго време с елегантен изглед.Точно надпис приятен дизайн, а също и арабски цифри, символи и цветове DMC тази работа, бродерия бод лесен и забавен за всички възрасти. ♣【КОМПЛЕКТИ НА КРЪСТАТ БОД СА ИДЕАЛНИ ЗА НАЧИНАЕЩИ ДЕЦА ADVANCED】☞ идеален за начинаещи кръстат бод или на средно ниво.Ясни и ярки цветове правят размери комплекти за бродерия бод много приятни. ♣【HD PRE-PRINTED】☞ Модел Плат ясно отпечатана малки квадрати, които са боядисани и обозначени с букви.Всеки знак съответства по цвят конци за бродерия бод.Символи, които са написани на графиката, а под него-с цвета на спиралата.Диаграма обикновено се отпечатва върху страничната част на тъкани. ♣【ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ ВОДНО ПЕЧАТНИ КОСА ЛЕСНО се ИЗМИВА】☞ Цветни модели и линии на мрежата, отпечатани върху плата за кръстат бод, много лесно се отмива след като сте готови художествена работа за бродерия бод.Тъй като той използва водорастворимую печат на боя, моля, не промокайте, че преди да завърши. ♣【PURCHASE SERVICE】☞ Тъй като този комплект за кръстат бод е заговор ръчно, ако имате проблеми (например, липсата на конци или орел, или вашият използван опитът не е много добър или не е изпълнено), моля, свържете се с нас незабавно по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние ще ви помогнем моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако от вас комплект кръстат бод по размер липсват конци или игла, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви предоставим конци или игла безплатно в рамките на 7 дни, за да можете да завършите изискана картина.Ние можем да ви предоставим качествено следпродажбено обслужване.Първо.【14 CT】&【11 CT】 11 CT е 11 точки на инч тъкан. 14 CT - това е 14 точки на инч тъкан.За един и същ дизайн 14 CT по-малко, отколкото 11 CT.Но окото 11 CT повече, отколкото 14 CT, по-удобен за точка и по-лесно вышивается.НА ВТОРО МЯСТО.Всичко, което ви трябва, е в пакет : ☆Предварително напечатанная плат за бродерия : ×1 ☆Иглата : ×2 ☆Конци : достатъчно ☆Инструкции за бродерия : ×1 ☆Фигура : ×1 ☆11 CT Предварително напечатанная плат Размер : 14,2 х 18,1 инча НА ТРЕТО място.Забележка 1. Иглата ще цепя, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като удар с нож. 2. Защото той използва водорастворимую печат на боя, моля, не промокайте го, преди да го довърша. 3.Продуктът не включва рамката.Това е просто свернутая памучен плат.Моля, обрамьте го стъкла или дърво и да се мотае в къщата му като декорация за украса.


Спецификация

Те също купуват с този продукт