GLJAN Punch-Free полк за баня, стенни плаващи рафтове, Алуминиев козметични рафтове, полици за душата на стената, могат да пренасят 30 кг цвят : черен a, размер : 60 см)

GLJAN Punch-Free полк за баня, стенни плаващи рафтове, Алуминиев козметични рафтове, полици за душата на стената, могат да пренасят

BGN 62.34

Наличност

★【Монтиране на стена за баня】-Тя може да се съхранява тоалетни принадлежности, принадлежности за баня и козметика, за да отговори на различните нужди на съхранение.Подходящ за баня, кухня, тераси, подходящ за различни случаи. ★【Combinable storage rack】-Стенни полици за баня може да се използва самостоятелно или в няколко комбинации за увеличаване на пространството за съхранение. ★【Бърз дренаж】-Дъното выдолблено за източване, така че предмети винаги остават сухи, а предмети не стават влажни и заплесневелыми. ★【Стенни полици за баня】-Той е изработен от алуминиева сплав, многослойни галванични покрития, водоустойчива, влагостойкого и неръждаема.Максимална носеща способност на един слой е 30 кг. ★【Начин за инсталиране на】Използвайте етикети без маркировка за монтаж, без пробиване, подходящи за гладки стени, като теракот.Използвайте перфорированную монтаж, подходящ за боядисване на стените, оклейки тапети и мазилка на стените. ★Полк за баня изработен от алуминиева сплав и могат да издържат 30 кг.★Подсилена конструкция огради прави по теми, които не са боящимися падане.★Отводнителен отвор в долната част може бързо да се налива вода, за да поддържа суха и гигиеничной среда.★Инсталиране на THole-free, подходящ за различни гладки стени; монтаж на hole-punch, подходящи за кал и тапети на стените.●Размер : 30*12*4 см / 11.8*4.7*1.6 инча 40*12*4 см / 15.7*4.7*1.6 инча 50*12*4 см / 19.7*4.7*1.6 инча 60*12*4 см / 23.6*4.7*1.6 инча★Punch-free стъпки за инсталиране : 1. Почистете областта, където искате да инсталирате душ рафт.2. Използвайте кутийка и лепило, за да се измери, където ще трябва да го инсталирате.Маркирайте линия за изравняване на лепила.3. Свалям защитно фолио лепило, след това залепете лепила и кликнете върху него, за да премахнете въздуха.4. Дръж душ кабина с куки лепила.★Как да деинсталирате : Ако трябва да се откъсне установен лепило, можете да използвате сешоар, за да загрее клеевую повърхност, а след това да се откъсне от нея.★Къде се използва : се Работи на различни гладки стени. Идеален за бани, тоалетни, кабинет, кухня, за да организирате пространството в чисти.★Важна забележка : 1. Приклеивайте лепилото само върху гладката твърда и равна повърхност.Моля, НЕ приклеивайте лепило върху боядисани стени и тапети, тъй като той ще премахне вашата боя или тапети.2. Лепилото НЕ е за многократна употреба.Ако искате да промените мястото на инсталиране на ъглови етажерки, моля, използвайте нов лепило.


Спецификация

Те също купуват с този продукт